بروجردستان: معاون برنامهریزی و اقتصاد فرمانداری بروجرد در جلسه رفع موانع تولید این شهرستان ، اظهار کرد: با پیگیریهای انجام شده کارخانه زمان کار، تولیدکننده انواع فرآوردههای لبنی بهزودی راهاندازی خواهد شد.
احمد گودرزیان افزود: همچنین کارخانه پرریزان با نصب دستگاه کشتار مرغ قطعهای اقدام به قطعه کردن بهداشتی مرغ در کارخانه و عرضه آن در بازار خواهد کرد.
معاون فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: همچین کارخانه زاگرس نوش که قریب به یک دهه غیرفعال بوده با همکاری سرمایهگذار جدید به کارخانه گوهر شیمی تغییر نام یافته و اقدام به تولید انواع مواد شیمیایی پلاستیک میکند.
گودرزیان اضافه کرد: کارخانه کاشی جم بروجرد نیز بهزودی راهاندازی میشود و شروع به تولید خواهد کرد.
وی بیان کرد: امید میرود تا پایان سال جاری ۲۵ واحد تولیدی و صنعتی راکد و نیمه فعال این شهرستان احیاء شود.
معاون برنامهریزی و اقتصاد فرمانداری بروجرد ادامه داد: با توجه به شعار سال تمام تلاش بر این است که واحدهای صنعتی نیمه فعال یا راکد به چرخه تولید برگردند.
چندی پیش بروجردستان گزارش داد: با اعلام ۵۵ درصد فعال و نیمه فعال کنونی واحدهای صنعتی بروجرد و درواقع ۴۵ درصد بقیه کاملا تعطیل شده اند؛ درنگاهی کلی واحدهای صنعتی این شهر به حالت احتضار درآمده اند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد این خبر را داده و گفته است: حدود ۵۵ درصد واحدهای صنعتی شهرستان اکنون به صورت فعال و نیمه فعال مشغول فعالیت هستند.
علی شاهرودی افزود: از مجموع ۵۹۰ پروانه بهره برداری صادر شده در بروجرد، هم اکنون ۱۸۳ واحد فعال ،۱۳۳ کارگاه نیمه فعال و مابقی به صورت راکد هستند .
وی با بیان اینکه هم اکنون ۳۴ درصد صنایع استان لرستان در شهرستان بروجرد وجود دارد اظهار داشت: بیش از ۱۰ هزار نیرو در این واحدها فعالیت می کنند که حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد را زنان تشکیل می دهند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد گفت: حدود ۱۴ معدن فعال و نیمه فعال در این شهرستان با برداشت مواد معدنی تالک، فلدسپات، سیلیس، خاک رس و شن و ماسه مشغول فعالیت هستند.
شاهرودی با اشاره به اینکه تعداد ۳۳ کارگاه قالیبافی به صورت متمرکز و غیر متمرکز در سطح شهرستان وجود دارد افزود: از این تعداد چهار کارگاه فعال و مابقی بافندگان بصورت خانگی فعالیت می کنند.
وی تعداد زنان شاغل در حوزه فرش کارگاهی و خانگی را حدود هشت هزار نفر عنوان کرد و افزود: این کارگاهها در سال ۹۷، هفت میلیارد ریال تسهیلات اخذ نموده اند.
وی، تعداد واحدهای دارای پروانه کسب در سطح شهر بروجرد را ۱۱ هزار واحد عنوان کرد و اظهار داشت: احیای صنایع راکد و پیشگیری از تعطیلی واحدهای فعال صنعتی از اولویت کاری دولت در سال جاری است و اجرای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر رونق تولید، از موئلفه های مهم و در دستور کار دولت است.
رییس اداره صمت بروجرد گفت: در سالهای گذشته بسیاری از واحدهای بزرگ صنعتی این شهرستان به دلایل مختلف راکد و تعطیل شده و علاوه بر رونق بیکاری، چرخ تولید این صنایع متوقف شده که با حمایت دولت و تلاش فرمانداری بروجرد اقدامات لازم برای فعالیت مجدد این واحدها صورت گرفته است.