بروجردستان: مهدی عبوری معاون وزیر راه و شهرسازی از طرحهای بازآفرینی شهر بروجرد که در حال ساخت و تکمیل است، بازدید کرد.
مهدی عبوری معاون وزیر راه و شهرسازی کشور و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری به همراه مسئولان استانی و شهرستانی از پروژه های بازآفرینی شهرستان بروجرد بازدید کردند.
در این برنامه از پروژه نیمه کاره سرای محله دره غریب، سه راه جعفری، امامزاده جعفر(ع) و خانه افتخار الاسلام بازدید صورت گرفت.
همچنین از زمین پنج هزار متری واقع در خیابان امام حسین(ع) برای ساخت ۱۰۸ واحد مسکونی که در راستای بازآفرینی احداث می شود، بازدید شد.
در این سفر تعیین تکلیف توسعه حریم امامزاده جعفر(ع)، پیاده راه سازی سه را جعفری نیز در دستور کار قرار گرفت.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۲۰ میلیون نفر جمعیت در بافت های فرسوده در کشور زندگی میکنند و هم اکنون نیز تسهیلات خوبی برای احیا و بازسازی این مناطق در نظر گرفته شده است.
مهدی عبوری روز سه شنبه در سفر به بروجرد و بازدید از بافت های فرسوده در جمع خبرنگاران افزود: در کل کشور ۱۴۸ هزار هکتار بافت فرسوده، تاریخی و سکونتگاه های غیر رسمی وجود دارد.
وی اضافه کرد: پنج میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در این بافت ها وجود دارد و جمعیت حدود ۲۰ میلیون نفر در این مناطق زندگی می کنند.
عبوری با اشاره به تسهیلات نوسازی بافت های فرسوده بیان کرد: در بازآفرینی شهری، دولت به دو صورت نوسازی بافت ها را توسط خود مالکی و انبوه سازی در دست اقدام دارد که در این راستا تسهیلاتی را در نظر دارد و در حال انجام است.
معاون وزیر راه و شهرسازی کشور افزود: توسعه خدمات زیر بنایی و روبنایی در محلات مد نظر قرار دارد که در نوسازی بافت های فرسوده تسهیلات ۲۲۰ میلیون تومانی به انبوه سازی که دارای صلاحیت باشد پرداخت می شود و اگر این نوسازی به صورت خود مالکی باشد برای شهری مانند بروجرد ۱۰۰ میلیون تسهیلات داده می شود که ۵۰ میلیون تومان با سود ۹ درصد و ۵۰ میلیون با سود ۱۲ درصد ارائه می شود.
وی بیان کرد: در صورتی که افراد خانه را برای نوسازی تخلیه کنند، ۴۰ میلیون تومان ودیعه مسکن ۴ درصد پرداخت می شود.
عبوری با اشاره به مشوق های نوسازی بافت های فرسوده گفت: با هماهنگی شهرداری صدور پروانه در بافت های فرسوده تا صد درصد و همچنین هزینه های نظام مهندسی تا ۵۰ درصد رایگان است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: امروز در بروجرد از چند پروژه در دست اقدام بازدید شد که یکی از پروژه ها توسعه حریم امامزاده جعفر(ع) بود که از سال ها قبل قرار بود محدوده تاریخی طرح تهیه شود و برای توسعه محوطه و تعیین تکلیف ساکنین اقداماتی صورت گیرد.
وی بیان کرد: این طرح سالها مسکوت مانده و امروز تصمیم گیری برای این پروژه می شود تا از بلاتکلیفی خارج شود.
عبوری اظهار داشت: در محله دره غریب سالن ورزشی احداث شده که اقدام مناسبی بود و از سرای محله در حال ساخت نیز بازدیدی صورت گرفت و با توجه به این که خانه بهداشت در این را در نظر گرفته نشده بود، قرار شد یک خانه بهداشت در یکی از طبقات سرای محله ایجاد شود و تمام تلاش این است که سرای محله و خانه بهداشت این منطقه به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به پیاده روسازی سه راه جعفری اضافه کرد: این پروژه در قلب شهر قرار دارد که به پیاده راه تبدیل شود و سنگ فرش شود که با این اقدام به ارتقای سطح زندگی و تغییر کاربری کمک می شود.
###