بروجردستان: محمدی فارسانی مدیرکل کمیته امداد لرستان درباره تخصیص اعتبار برای بروجرد گفت: بر اساس توافقنامه بودجه سال ۹۹ بالغ بر ۴۸۵ میلیارد و ۸۰۳ میلیون ریال اعتبار در سرفصل های فرهنگی، حمایتی، اشتغال و مسکن به این شهرستان اختصاص یافته است.
وی افزود: از این مبلغ ۱۰۹ میلیارد و ۴۰۶ میلیون ریال در حوزه توانمندسازی حمایتی شامل معیشت، درمان، لوازم ضروری، بهداشت، تغذیه، تامین جهیزیه و مبلغ ۱۷۵ میلیارد و ۱۴ میلیون ریال در زمینه اشتغالزایی مددجویان است .
دوم تا هشتم شهریورماه بعنوان هفته دولت نام گذاری شده این مناسبت فرصتی است تا کارگزاران دولت عملکرد و خدمات عرصههای مختلف را به اطلاع افکار عمومی برسانند، محرومیت زدایی و توانمندسازی های عرصه اجتماعی یکی از شاخصهای مورد توجه است که طرح هایی دراین راستا نیز انجام شده است.
جاسم محمدی فارسانی مدیرکل کمیته امداد لرستان افزود: در بخش خدمات فرهنگی ۱۹ میلیارد و ۶۷۶ میلیون ریال و در حوزه مسکن و ساختمان ۲۶ میلیارد و ۲۷۹ میلیون در نظر گرفته شده است .علاوه بر اعتبارات پیش بینی شده کمک هزینه معیشت و مستمری بصورت متمرکز هر ماه بر اساس تعداد عائله به حساب ۱۰ هزار و ششصد خانوار تحت حمایت شهرستان بروجرد واریز می شود.
اگرتعریف توانمندسازی را فرآیندی برای بهره وری بهتر به عنوان یک هدف استراتژی بدانیم نیازمند برنامه ریزی منسجم با رویکرد آموزش – فرهنگ سازی و ایجاد بسترهای مناسب است با این نگاه به مسائل فرهنگی و ارائه مدلهای آموزشی مبتنی بر اثرگذاری و ایجاد انگیزه به مددجویان در راستای بهره وری مناسب آسیب شناسی کرد و توانمندسازی را بعنوان یک راهبرد مناسب فقر زدایی به اجرا گذاشت.
کمیته امداد امام خمینی (ره) با حمایت های دولت و اخذ اعتبارات محرومیت زدایی طی سالهای اخیر با برنامه تحول سعی در تغییر بنیادی در سیاست گذاری برنامه های خود قرار داده و امروزه یکی از راهبردهای تدوین شده بحث توانمندسازی مددجویان بمنظور اثر بخشی و کارایی یکی از نمونه های بارز آن است که علاوه بر حفظ کیان خانواده ها در پرورش جوانان ورونق تولید نقش موثر دارد.
###