بروجردستان: استاندار لرستان روز پنجشنبه گفت : ۷۳ نفر از بانوان استان در مناصب مدیریتی بکار گرفته شده اند که از این حیث لرستان هفتمین رتبه انتصاب بانوان را در حوزه های مدیریتی دارد.
وی که همزمان با سفرمعصومه ابتکار معاون رییس جمهور درامور زنان و خانواده این سخن را بیان کرد اما جزییات دقیق ازاین آمارخود و بطورمشخص جایگاه بروجرد در این ادعا و سهم این شهر در واسپاری مناصب مدیریتی به بانوان ارانه نکرد.
اگر هم این آمار درست هم باشد وضعیت عینی بروجرد نشانگر عدم توازن در توزیع مدیریتی در دستگاه های اجرایی و مناطق مختلف استان برای بانوان است.
سید موسی خادمی روز پنجشنبه در همایش کارگاه های تخصصی اموزشی توان افزایی تشکل های اجتماعی زنان و خانواده منطقه غرب کشور بیان کرد: یکی از بزرگترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید توجه به تشکل های مردم نهاد است.
وی با بیان آنکه تعداد و فعالیت تشکل های مردم نهاد بیانگر توجه دولت به آنهاست، اظهار داشت: نهادهای مردمی واسط دولت و مردم هستند و اکنون فرصتی برای قدرت آنهاست.
خادمی اظهار داشت: در دولت تدبیر وامید تشکل های مردم نهاد در حوزه زنان مورد توجه بوده و همچنین در حوزه اجتماعی نیز توجه زیادی به این قشر از جامعه شده است.
وی عنوان کرد:: در سیل لرستان حضور تشکل ها در کمک مردمی راهنمایی زنان قابل توجه بود و اثر بخشی آنها به ثبات رسید
استاندار لرستان با بیان اینکه یکی از سیاست های اصلی دولت تدبیر و امید استفاده از توانمندی زنان است اظهار داشت: زنان توانمند در عرصه های مختلف توانمندی خود را اثبات کرده اند و این توانمندی میدان داری می تواند برای دیگران عرصه را باز کند.
خادمی افزود: در ۲ سال اخیر در لرستان۷۳ بانو در رده مدیریت های میانی استان انتصاب شده است.
وی ادامه داد: در این راستا لرستان رتبه هفت کشور را دارد و به تازگی ریاست سازمان برنامه ریزی و روابط عمومی استانداری به بانوان سپرده شده است.
خادمی تاکید کرد که سهم بانوان در حوزه های مدیریتی باید افزایش یابد.